Tisztelt Látogató!Napijegy váltható2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknakHorgászattal kapcsolatos tudnivalókrólGépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.Mindenkit szeretettel várunk.

Tisztelt Látogató!
Saját tagjainkon kívül fogadunk napijegyes horgászokat is, valamint megbeszélés szerint biztosítunk horgászversenyekhez lehetőséget.

Napijegy váltható: az abonyi Vasútállomással szemben a HÁRY Dohányboltban.
Térkép megnyitása a képre kattintva! 

2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknak, 
kivéve a „bojlis” napijegyet váltókat.

Horgászattal kapcsolatos tudnivalókról a Horgászrend menüpontban és az egyesületi horgásztanya hirdető tábláin levő horgászrendből lehet tájékozódni.

Gépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Szemetet mindenkinek magával kell vinni.

Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.

Mindenkit szeretettel várunk, sikeres horgászatot és jó szórakozást kívánunk!

Ponty/harcsa tilalom alóli felmentés

Fontos tájékoztatás ponty/harcsa tilalom alóli felmentésről!
A ponty és harcsa vonatkozásában, az Abonyi Horgászegyesület által kezelt vízterületeken általános tilalom alóli felmentést kértünk és kaptunk az illetékes hatóságtól a 2024-es évre.
A süllő és balin tilalom 2024.04.30. 24.00 órától ér véget !
 
Vezetőség

Gyermek Horgászverseny

 

Kedves Szülők és Gyerekek!
A gyermeknapi horgászversenyünk 2024. május 26-án kerül megrendezésre. Nevezni az enyedi.feri1@gmail.com e-mail címen tudtok.
Felmerülő kérdéssel vagy ötlettel, ami szebbé teheti ezt a napot az alábbi telefonszámon kereshettek. +36 30/6490691
A rendezvényt a MOHOSZ támogatja.
Tisztelettel:
Enyedi Ferenc alelnök, ifjúsági felelős.

 

Meghívó közgyűlésre (2024.04.14)

M E G H Í V Ó!

 

Az Abonyi Horgász Egyesület Elnöksége 2024. április 14-én (vasárnap) de. 09 órára, az Abonyi Római Katolikus Egyház Közösségi Házába(Abony, Jókai Mór út 1 bejárat a Dréher söröző mellett) hívja össze az egyesület éves rendes  

 

T I S Z T Ú J Í T Ó  K Ö Z G Y Ű L É S É T.

 

FIGYELEM! A cikk folytatódik a cikk címére vagy a "Tovább a cikkre.." feliratra kattintva.

Meghívó letöltése PDF-ben 

Gyermek Horgásztárbor 2024

Kedves szülők és gyerekek!
 
Egy kis segítség a tervezésben.
A hagyományokhoz híven augusztus második hetében (2024.08.05-09) kerül megrendezésre a horgásztábor gyermek és ifjúsági horgászaink számára. Jelentkezés később lesz kiírva.
 
Tisztelettel:
Enyedi Ferenc
alelnök, ifjúsági felelős

Egyesületi tájékoztató

                                                                          Tisztelt Horgászok!


A 2024-es tisztújító közgyűlést április elejére tervezzük. Ennek pontos dátumáról külön tájékoztatót teszünk közzé, melyben részletesen beszámolunk a jelölő bizottság munkájáról.

Néhány fontos információ a horgászkártyák megújításával kapcsolatban.

A horgász két lehetőség közül választhat.

 

Az egyik, ha saját maga végzi el a meghosszabbítást. Ez esetben a HORINFO rendszerbe be kell lépnie saját profiljába és a BM adategyeztetés után a horgászkártya menüpontban el tudja végezni a hosszabbítást, mely után van lehetősége a 2200 forintos kártyadíjat bankkártyás fizetéssel rendezni. A személyes adatok ellenőrzése nagyon fontos. Segítséget hétköznap 8-16 óráig tudnak adni a 06 59 324 432 számon.

 


FIGYELEM! A cikk folytatódik a cikk címére vagy a "Tovább a cikkre.." feliratra kattintva.

Tájékoztatás horgászkártya online megújításáról

HORGÁSZKÁRTYA MEGÚJÍTÁS LEGEGYSZERŰBBEN
Szeretném felhívni a horgásztársak figyelmét arra, hogy a most lejáró horgászkártyák megújítása ONLINE is lehetséges!
A horgászkártyák megújításához kötelezően szükséges online adategyeztetés vagy önállóan a HORINFO-s saját profilban végezhető el!
Online a személyes horgász profilban (https://horgaszjegy.hu/) a jobb felső sarokban megnyitható menünél a „Tagságok és engedélyek” - „Horgászkártya” menüpontban a „Horgászkártya megújítása” gombra kattintva bankkártyás fizetéssel lehetséges változatlan áron újabb 5 évre megújítani.
A horgászkártya ára és érvényességi ideje (2.200 Ft / 5 év) nem változott, de már nem csekken, hanem valemely Állami Horgászjegy értékesítési ponton(erről információk később), vagy pedig „otthonról” egyénileg kell kifizetni.
A horgászkártyák megújítása 2024. január 3-tól végezhető el, csak azokat a kártyákat szükséges megújítani amik 2018-2019-ben készültek.
A horgászkártya megújításával kapcsolatos részletes tájékoztatás a HORINFO-s saját profilban megtalálható vagy a HORINFO központi számán +36 59 324 432 kérhető.
Egyesületi tájékoztató, 2024 engedély árak hamarosan!

MOHOSZ Gyermek tábor

Gyermek horgásztábor
2023 augusztus 7-től 11-ig került megrendezésre a gyermek és ifjúsági horgásztábor 33 fő gyermek és ifi részvételével. A tábor teljes költségvetése majdnem elérte az 1 000 000 forintot. Ebből a MOHOSZ-tól 777 223 forint támogatásban részesülünk. Az idei táborban nem volt részvételi díj, ingyenes volt, ez a támogatásnak volt köszönhető, melyet nagyon köszönünk.
Jelen rendezvény a MOHOSZ Horgász Utánpótlás -nevelési és Oktatási Program támogatásával valósult meg.
Elnökség
 

Oldalak