Tisztelt Látogató!Napijegy váltható2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknakHorgászattal kapcsolatos tudnivalókrólGépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.Mindenkit szeretettel várunk.

Tisztelt Látogató!
Saját tagjainkon kívül fogadunk napijegyes horgászokat is, valamint megbeszélés szerint biztosítunk horgászversenyekhez lehetőséget.

Napijegy váltható: az abonyi Vasútállomással szemben a HÁRY Dohányboltban.
Térkép megnyitása a képre kattintva! 

2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknak, 
kivéve a „bojlis” napijegyet váltókat.

Horgászattal kapcsolatos tudnivalókról a Horgászrend menüpontban és az egyesületi horgásztanya hirdető tábláin levő horgászrendből lehet tájékozódni.

Gépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Szemetet mindenkinek magával kell vinni.

Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.

Mindenkit szeretettel várunk, sikeres horgászatot és jó szórakozást kívánunk!

Egyesületi tájékoztató 158.

TÁJÉKOZTATÓ!

Tisztelt Horgászok!

2023.02.09-én megtartott elnökségi ülésen elfogadott változásokról és az elmúlt hónapokban történt eseményekről szeretnénk tájékoztatni a tisztelt tagságot.

Szabó Géza Lajos egykori egyesületi elnök elkezdte megfizetni egyesületünk felé a mintegy 2,5 millió forintos tartozását. A fizetés ütemezése egyeztetés alatt van, az eddig beérkezett összegek(3*10000 Ft) nem felelhet meg az elvásásoknak. Szeptembertől tudna magasabb összeget fizetni. Ennek egyeztetését és a végrehajtást Egyesületünk jogásza intézi.

Egyesületünk életében olyan sajnálatos dolog fog történni amire még nem volt példa. Az elnökség határozata alapján a közgyűlésen Czanik Tibor ellen kizárási eljárást folytatunk le. Erről Ő hivatalos levélben kapott értesítést. A kizárási eljárást az alapszabály erről részletesen leírt szabályai szerint fogjuk lefolytatni, annak minden feltételét betartva.

FIGYELEM! A cikk folytatódik a cikk címére vagy a "tovább a cikkre" feliratra kattintva.

Meghívó közgyűlésre (2023 március 12.)

M E G H Í V Ó!

Az Abonyi Horgász Egyesület Elnöksége 2023. március 12-én (vasárnap) de. 09 órára, az Abonyi Római Katolikus Egyház Közösségi Házába(Abony, Jókai út 1 bejárat a Dréher söröző mellett) hívja össze az egyesület éves rendes


 K Ö Z G Y Ű L É S É T. 

 

N A P I R E N DI PONTOK:

 

1.     Czanik Tibor tag ellen kizárási eljárás lefolytatása.

2.     Vezetőség beszámolója a 2022. évben végzett munkájáról,

Zárszámadás és a 2023. évi költségvetés előterjesztése

Ea: Barna József elnök

3.     Felügyelő Bizottság beszámolója a 2022. évben végzett munkáról.

Ea: Petrezselyem Gábor bizottság elnöke

4.     Fegyelmi Bizottság beszámolója a 2022. évben végzett munkáról.

Ea: Habony Gábor bizottság elnöke

5.     Együttes vita  2-4  pontok felett. (hozzászólások)

6.     Válaszadás.

7.     Zárószavazás a vezetőség beszámolójáról, a 2022. évi zárszámadás

és a 2023. évi költségvetési javaslatról.

8.     Új elnökségi tag(partszakasz felelős) választása a lemondott Fekete Mihály helyett. Az elnökség Habony Gábort jelölését támogatja. Új Fegyelmi Bizottsági elnök választása, az elnökség Habony János jelölését támogatja. Új Fegyelmi Bizottsági tag választása, az elnökség Balogh József jelölését támogatja. Új Felügyelő Bizottsági póttag választása, az elnökség Szekeres Róbert jelölését támogatja.

9.     A 2024 évben történő tisztújító közgyűlésre jelölő bizottság felállítása.

10.   Egyebek

FIGYELEM! A cikk folytatódik a cikk címére vagy a "Tovább a cikkre.." feliratra kattintva.

Egyesületi tájékoztató 157.

Tisztelt Horgászok! 

Terveink szerint az Egyesület éves rendes közgyűlése 2023.03.12-én lesz, de még egyeztetés folyik a helyszínnel kapcsolatban.  A meghívót egy külön tájékoztató formájában fogjuk közzé tenni. Nagyon fontos lesz a megjelenés, mert elnökségi tagot is választanunk kell, Fekete Mihály nem kívánja tovább betölteni a tisztségét. A Fegyelmi Bizottságba is tagot kell választanunk és a Felügyelő Bizottság póttagját is pótolnunk kell.
Az állami jegy és a területi jegy kiváltásához szükséges lesz a horgászkártya 6 jegyű azonosító száma, a befizetés igazolása, továbbá a közösségi munkajegyre vagy az annak megváltásáról szóló befizetési igazolása. Közgyűlési határozat értelmében ...

FIGYELEM! A cikk folytatódik a cikk címére vagy a "Tovább a cikkre.." feliratra kattintva.

Napelemes rendszer - ajánlatok

Tisztelt Horgásztársak! 
 
A 2022. december 18-án tartandó rendkívüli közgyűlés témája a napelemes rendszer telepítése lesz. 
Az elnökség négy különböző cégtől kért be földi telepítésre napelemes árajánlatokat. Kérem, tekintsék meg a csatolt árajánlatokat.
Javaslataikat, kérdéseiket hozzák magukkal a közgyűlésre, hogy az egyesületünk számára a legjobb döntést tudjuk közösen meghozni.
(A kép illusztráció, forrása: https://solarbroker.hu/) 
Az Elnökség a Solar Systems Solution ajánlatát javasolja a tagságnak megszavazásra. 
 
 
Üdvözlettel: 
Abonyi HE Elnöksége

Téli halőrzés

Tisztelt Horgászok!
Az elmúlt évekhez hasonlóan téli halőrzésre keresünk embereket, akik szeretnèk segíteni a halőrök munkàját!
Aki legalább 3 halőrzésen részt vesz azok között kisorsolunk egy 2023 évi területi engedélyt.
Jelentkezi Hamar Attila halőrfelelősnél lehet.
(+36 70 948 6398)
Abonyi H.E. Vezetősége

Meghívó rendkívüli közgyűlésre

Meghívó!

Az Abonyi Horgász Egyesület (2740, Abony, Kécskei út 27) Elnöksége 2022. december 18-án (vasárnap) de. 09 órára hívja össze az egyesület rendkívüli közgyűlését, melyre meghívjuk a tisztelt tagságot.
Helyszín: 2740, Abony Jókai út 1. (Római Katolikus Egyház terme)

Napirend: 
Háztartási méretű kiserőmű napelemes rendszer telepítése.

A rendkívüli közgyűlésen csak ez az egy pont lesz megvitatva. A rendszer telepítésének költsége meghaladja az elnökség által jóváhagyható összeget, ezért erről közgyűlési határozat kell. A tervezett rendszerhez tartozó dokumentumokat közzé fogjuk tenni.

Tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy ha a Közgyűlés határozatképtelen, akkor még ugyanazon a napon, ugyanazon a helyen (Abony Jókai út 1) 9:30 - kor új közgyűlést hívunk össze. A megismételt közgyűlés az alapszabály 15.§.(6) a), b), d), e), f) tárgykörökben a résztvevők számától függetlenül határozatképes.

Köszönjük.

Abony, 2022.12.01.

Elnökség

Őszi Telepítés

Tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy egyesületünk 2022. November 3.napján 1000kg 3 nyaras pontyot és 300 kg 2 nyaras harcsát, valamint 100 kg kétnyaras süllőt telepít a 2-3-as tóba.
 
Az egyes tóba most nem lesz telepítés. Ennek több ismert oka is van. Az egyik a bizonytalan vízállás, a másik pedig, hogy a nagynevelőből történt halmentéskor 500 kg ponty került áthelyezésre. Az őszi csapatverseny jó eredményei is azt mutatták, hogy az egyes tó halállománya kielégítő, a tó haleltartó képességét isfigyelembe véve.
A tavaszi telepítés a vízállás függvényében fog megvalósulni.
 
Horgászati tilalom NEM LESZ!
 
Jó horgászatot kíván az Elnökség.

Oldalak