Tisztelt Látogató!Napijegy váltható2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknakHorgászattal kapcsolatos tudnivalókrólGépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.Mindenkit szeretettel várunk.

Tisztelt Látogató!
Saját tagjainkon kívül fogadunk napijegyes horgászokat is, valamint megbeszélés szerint biztosítunk horgászversenyekhez lehetőséget.

Napijegy váltható: az abonyi Vasútállomással szemben a HÁRY Dohányboltban.
Térkép megnyitása a képre kattintva! 

2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknak, 
kivéve a „bojlis” napijegyet váltókat.

Horgászattal kapcsolatos tudnivalókról a Horgászrend menüpontban és az egyesületi horgásztanya hirdető tábláin levő horgászrendből lehet tájékozódni.

Gépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Szemetet mindenkinek magával kell vinni.

Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.

Mindenkit szeretettel várunk, sikeres horgászatot és jó szórakozást kívánunk!

Parkolás

Mai nap közösségi munka keretében a 3 as tó magasparti részén hátrébb kerültek a villanypásztor karók.Mostantól kérjük a horgászokat, hogy gépjárművükkel ne az út tó felőli szélére parkoljanak!Vezetőség

Címke: 

Tilalmak

Tisztelt horgászok!A jövő hét végi íjásztalálkozó és gyermeknapi horgászverseny miatt általános tilalmak lesznek tavainkon!Május 26(szombat)reggel 6 órától 22 óráig általános tilalom lesz.22 órától május 27 (vasárnap)reggel 6 óráig lehet éjszaka horgászni!Viszont 27-e reggel 6 órától 13 óráig ismét általános tilalom lesz!Kérjük mindenki figyeljen  az időpontokra!Vezetőség.

Címke: 

Ismét szerepeltünk az M4 csatornán!

Az M4 csatornán ismét szerepeltek tavaink!A tavaszi látogatás most látható volt országosan is!10:35-től 7 percen át!A következő megjelenés egy methodos feederes cikk formájában a Magyar Horgász magazin júniusi számában várható majd!A linkre kattintva már nézhető is!  ITT:     https://www.mediaklikk.hu/video/pecatura-magazin-20-resz/

 

 

 

Közösségi munka

Tisztelt horgászok!Május 20-án Vasárnap 7-13 óra között közösségi munkát szervezünk.A fő feladat a gyereknapi verseny előtti fűkaszálás lesz..Aki tud,motoros fűkaszát hozzon magával.Felhívjuk a partszakasz tulajdonosokat,hogy ezen kívül is tegyék rendbe a versenyig partszakaszukat!Vezetőség.

Címke: 

Teszthorgászat

A mai nap ismét meglátogatta tavainkat Sztaskó Gábor a Colmic képviseletében. Most a nagyobb testű halakat vette célba method módszerrel.
Polyák Csaba (szerkesztő, versenyszervező) kísérte el, mivel cikk készül a júniusi Magyar Horgászba Ő a fotózásban, majd pedig a cikk megírásában segít. Próbaképpen ö is rápróbált a 2 es tavon, szintén method módszerrel, és nem is eredménytelenül... Közel 20 darab 2-3kg-os pontyot fogott délután.
Gábor a 3-as tavon volt eredményes. Ő egy 10,2-es egy 5,2-es ponty mellett nagytestű keszegeket és 2-3 as pontyokat fogott.
Gratulálunk és várjuk vissza Őket!

Oldalak