Tisztelt Látogató!Napijegy váltható2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknakHorgászattal kapcsolatos tudnivalókrólGépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.Mindenkit szeretettel várunk.

Tisztelt Látogató!
Saját tagjainkon kívül fogadunk napijegyes horgászokat is, valamint megbeszélés szerint biztosítunk horgászversenyekhez lehetőséget.

Napijegy váltható: az abonyi Vasútállomással szemben a HÁRY sörözőben.
Térkép megnyitása a képre kattintva! 

2016. január 01-től nincs  lehetőség éjszakai horgászatra napijegyes horgászoknak, 
kivéve a „bojlis” napijegyet váltókat.

Horgászattal kapcsolatos tudnivalókról a Horgászrend menüpontban és az egyesületi horgásztanya hirdető tábláin levő horgászrendből lehet tájékozódni.

Gépkocsival csak az utak mellet szabad megállni, a partra leállni TILOS! Szemetet mindenkinek magával kell vinni.

Napijegyes horgász gépjárművét köteles a horgásztanyánál található parkolóban hagyni.

Mindenkit szeretettel várunk, sikeres horgászatot és jó szórakozást kívánunk!

Tilalmi idők

Tisztelt horgászok!Idén a harcsa tilalmi ideje és az ekkor elvihető méret az országos horgászrenddel megegyező lesz nálunk is!A süllő és a balin tilalma a hétvégén érne véget.Ilyenkor rövidül mert az utolsó munkanap végéig tart.Tehát 28-án péntek 24 óráig!!Kérjük hogy mindenki figyeljen erre!Vezetőség.

Címke: 

A TAVASZI ELSŐ HORGÁSZAT

A téli hónapokban jócskán kijutott a fagyból és a mínusz fokokból. Szinte nem is lehetett olyan vizet találni, amit ne a vastag jégpáncél borított volna. Ebben az időszakban általában a felszereléseim karbantartását szoktam elvégezni, hogy tavasszal százszázalékos állapotban tudjam őket használni. De azért télen is volt rá alakalom, hogy kilátogattam a vízpartra csupán csak csodálni a fehérbe öltözött tájat. 

...

Szolnok után Abony felé vettem az utat. Következő egy éjszakás kalandomat ugyanis az Abonyi HE vízére terveztem. Ez a történet egészen a februári Fehova kiállításig nyúl vissza. Nagyon szeretem ezeket a rendezvényeket, hiszen sok új emberrel hoz össze a sors és sok új barátság is köttetik egy-egy ilyen rendezvényen, akkor is így történt. Varga Bálinttal egy hosszas beszélgetés közepette említette meg nekem Abonyban található egykori agyagbánya tavat. Talán két mondatott mondott a vízről: „..viszonylag egy öreg víz hatalmas halakkal…” „nagyon kevesen horgásznak a vízen bojlival…” E két mondat után a következő kérdésem az volt mikor mehetek le oda horgászni.

Közgyűlés - 2017.04.02.

M E G H Í V Ó

Az Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége 2017. április 02-án (vasárnap) de. 09 órára, az Abonyi Közösségi házba (Abony Jókai u. bejárat a DREHER Söröző melletti kapun; parkolni a Kossuth téri parkolóban lehet), hívja össze az Egyesület Éves Rendes 

Címke: 

Tagfelvétel, Partszakasz használat 2017.03.12

Minden Horgásznak!

2017.03.12-i Vezetőségi ülés határozatai:
Felvételt nyertek: Pető Zsolt, Kecskeméti Sándor, Szabados Zoltán, Földi Tibor (IFI), Molnár Zsolt, NAgy Zoltán, Gyapjas László, Héda Gábor, Szerdai István (1969.02.11), Halasi András

Fel nem vett tagok: Somodi Ferenc,Nász Imre, Tóth Zsolt, Juhász László, Balogh Lajos, Guth Hugó, Csőke István, Bulátkó József, Bulátkó József, Tóth Attila, 

Oldalak