EGYESÜLETI TÁJÉKOZTATÓ 133.

Tisztelt Horgásztársak!
 
Az Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége 2013. február 03-án rendes ülést tartott.

1. napirend: Aktuális fejlemények megtárgyalása a tisztújítással kapcsolatban. Horgásztársak bejelentésére kellet ezzel a témával foglalkozni, mert a tiszteletbeli elnök a vezetőség nevében felkereste a horgásztársakat, hogy egy új jelölő listát állítson össze. A vezetőségtől csak a két visszalépett vezetőségi tag pótlására kért és kapott megbízást. Elnökre és az egy bizottsági elnökre a vezetőségnek kellet jelölni. Mivel elkészült egy jelölő lista, így a tiszteletbeli elnök megbízása megszűnt.

2. napirend: a 2012. évi zárszámadás és a 2013. évi költségvetési javaslat megbeszélése. A költségvetés nem végleges, mert a befizetések tükrében lesz véglegesítve az áprilisi ülésen.

3. napirend: Felvételi kérelmek elbírálása. 6 fő felnőtt adott be kérelmet, mind a hatot a vezetőség elfogadta.

4. napirend:  Partszakasz kérelmek. 4 fő kérelmét tárgyaltuk. A II/41/a partszakaszra lemondás miatt igényt adott be Barta Tibor horgásztársunk, amihez a vezetőség hozzájárult. Kőszegi János az I/76-os partzsakaszt kérte vásárlás miatt. A vezetőség jóváhagyta. Szarvas István édesapja halála miatt kérte az I/56-os partszakaszt. Jóváhagyva. Dirner Gábor és Tűri Zoltán kérelméről, majd a befizetések után lehet dönteni.

5. 2013. év első halasítási időpontja. A vezetőség úgy döntött, hogy szintén a befizetések függvényében kell majd erről határozni.

6. Kitüntetésre javaslat. A vezetőség a Közép-Tisza Vidéki Horgászegyesületek Szövetségének javasolja  „horgász egyesületér” kitüntetésre Gulyás Gábor és Berecz Lajos horgásztársakat.

7. Egyebek napirendben az elnök beszámolt a hallopási kísérlettel kapcsolatos fejleményekről . Rendőrségi bejelentés megtörtént, az ügy folyamatban van.

HÍREK – KÖZLEMÉNYEK

 

Az első közösségi munka 2013. március 02-án szombaton lesz 07-13 óráig.
Felhívjuk horgásztársaink figyelmét arra, hogy a horgászengedélyek leadása és átvétele csak személyesen történhet, mert tagnyilvántartó kartont kell kiállítani, amit alá kell írni, elvitelkor pedig az állami jegy átvételét kell aláírni. Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de erre sajnos szükség van.
Csibrány István és Kovács András horgásztársak kérik a tagságot, hogy aki teheti plusz haltelepítésre ajánljon fel pénzt. Aki élni kíván a lehetőséggel, hívja telefonon Csibrány Istvánt, akinél be lehet fizetni nyugta ellenében. 06705173307
Eladásra kínálja a II/30-as partszakaszon lévő felépítményt és stéget Váradi Imre horgásztársunk. Érdeklődni lehet 06305100277 telefonon.

 

Horgászidő:
február 24-ig                                                                  6.30-17.00-ig
február 25-től március 10-ig                                          6.00-18.00-ig
március 11-től március 25-ig                                         6.00-18.30-ig
március 26-tól április 07-ig                                            6.00- 19.30-ig
április 08-tól április 28-ig                                               5.30- 20.00-ig
A 2013. évre horgásztársainknak nagyon jó fogást és kellemes pihenést kívánunk családjukkal együtt. Kívánjuk, hogy békességben, egymást segítve töltsük szabadidőnket.

Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége