2013. évi közgyűlésről ismertető

Tisztelt Horgásztársak! 

Az Abonyi Horgász Egyesület 2013. május 11-én „Török Károly emlékversenyt” rendez. A verseny 07 órától 12 óráig tart. Nevezési díj nincs. Halat elvihet az, akinek a heti darabszámába még belefér. A verseny győztese vángor serleget kap, emellé még egy kis kupát is, ami az övé marad. Minden versenyzőt vendégül látunk egy halászlére a verseny után. Kérem, hogy minél többen jelentkezzenek. Az elmúlt évben nagyon jó hangulatúra sikerült, szeretnénk, ha most még jobb lenne, jönnének hozzátartozók is, és így együtt családias környezetben töltenénk el azt a napot. 

HÍREK

 

Az Abonyi Horgász egyesület 2013. április 28-án közgyűlést tartott. A jelenlévők a meghirdetett napirendi pontok közül törölték az alapszabály és az SZMSZ módosítás megtárgyalását. Ezt egy későbbi rendkívüli közgyűlésen tárgyaljuk.
A közgyűlés úgy döntött, hogy 2013. évre a beléptető halőri szolgálatot felfüggeszti költség takarékosság miatt.
A közgyűlés megválasztotta az új tisztségviselőket 2013. és 2017 évre.
Az elnök: Szabó Géza, I. alelnök: Fehér Mihály, II. alelnök: Mucsi Ferenc,
titkár: Fehér Endre, Házi pénztáros: Vida László. További tagok: Györe László, Kis Imre, Heiling Attila, Pászti János. Póttag: Haraszti László. 

Felügyelő Bizottság: elnök: Pusztai Sándor, Tagok: Mészáros István, Jász Zoltán.
                                     Póttag: Berkó László 

Fegyelmi Bizottság: elnök: Szirtes János, Tagok: Juhász László, Kovács László.
                                    Póttag: Mucsányi Gábor. 

Horgásztársak! Az új alapszabály és szmsz. módosításához a javaslatokat kérjük Kiss László horgásztársunkhoz eljuttatni Abony Szabadság u. 45. tel: 06302051654. Kérjük, hogy minél hamarabb tegyék meg ezt, mert június 30-ig be kell nyújtani az elfogadott új szabályzatokat a bíróságnak. Addigra meg kell tartani a rendkívüli közgyűlést is. A törvénynek megfelelően amennyiben nem tartjuk be a határidőt, az ügyészség törli az egyesületet. Erre külön felhívta egyesületünk ügyvédje a figyelmet.

A két szabályzat tervezetet meg lehet tekinteni ezen a lapon, valamint a halőrökhöz is ki van helyezve két-két példány, amit ott tanulmányozni lehet.

Kívánom, és kérem a tagságot, hogy jobban segítsenek minket a munkában mint eddig, mert csak közösen tudunk jobb eredményeket elérni. Kérem a kisebbségben maradtakat, hogy méltósággal fogadják el a tagság akaratát, és azon legyenek, hogy javaslataikkal vegyenek részt a munkában. Sajnálattal vettem, hogy közülük senki nem vállalt semmilyen beosztást a vezetőségben.

Kívánom, hogy az erőfeszítéseink eredményesek legyenek, és horgásztársaink megelégedve mehessenek haza a horgászásból.
Én személy szerint mindenkinek békejobbot nyújtok, és szeretném, ha közös akarattal haladnánk tovább.

Horgásztársi Üdvözlettel: Szabó Géza HE. Elnök