Kirabolták az abonyi horgászokat!


Megdöbbentő és felháborító hírt kaptunk az Abonyi Horgász Egyesület Elnökétől, Szabó Gézától! Mára virradóan, gyakorlatilag minden a "Báger"-part karbantartására használt szerszámukat ellopták gátlástalan betörők. Íme az Elnök Úr levele:

"2010. november 23-án 16 óra és november 24-én 9 óra közötti időben betörtek az Abonyi Horgász Egyesület raktárába. A tetőt bontották fel az I-es tó felől, és onnan ereszkedtek le a raktárba. Belülről felhúzták a dupla vasajtó tolózárait és kinyitották a bejárati ajtót. Itt vitték ki a gépeinket, amelyeket csak nagyon nehezen tudtunk, hosszú évek alatt beszerezni, és elengedhetlenek ahhoz, hogy a tavak környékét rendbe tudjuk tartani.
Az elvitt tárgyak listája: 1 db. oldalkidobós benzinmotoros fűnyíró, 1 db. benzinmotoros fűkasza (tárcsás, vállra akasztható), 1 db. önjáró rezgőkéses benzinmotoros fűkasza, 1 db. akkumulátoros csónakmotor, 1db. hidrofor szivattyú, 1 db. sörpad garnitúra, 1 db. 20 l-es műanyag kanna benzinnel.
Az elvitt tárgyak összértéke kb.500.000.-Ft. Kérném szépen ha van rá mód, szíveskedjenek a Miabonyunkra feltenni, hátha valaki tudna segíteni!
Nagyon szépen megköszönöm a segítséget.
Szabó Géza"

Kedves Olvasóink! Sajnos a nemtelen bűnözésnek Abonyban, úgy látszik nincs határa. Különösen fájdalmas pontot érint a lopás, ha a civil közösség nehezen összegyűjtött eszközeit célozza. A lopással több mint 400 horgász közös tulajdonát tulajdonították el! 

Kérünk minden Olvasót, horgászt és nem horgászt egyaránt, aki bármilyen információval bír a tettesek személyéről, vagy az ellopott tárgyak hollétéről azt haladéktalanul jelezze az Abonyi Rendőrőrs (53/360-152), vagy a horgászegyesület elnöke, Szabó Géza Úr (+36/30/4472-331), felé!

Forrás: miabonyunk.hu