Közgyűlési beszámoló!

Közgyűlési Beszámoló!

A 2019.04.07-én megtartott Közgyűlés legfontosabb eseménye a tisztújítás volt. A következő 5 évre megválasztott vezetőség: Molnár Károly (elnök), Enyedi Ferenc (alelnök), Hamar Attila (alelnök), Barna József (titkár), Pistyúr János, Tóth István, Vörös Csaba, Varga Bálint, Fehér András és Csibrány István (póttag). A megválasztottak nevében köszönöm a bizalmat!

Ördög Györgyöt a tagság nem választotta meg a következő 5 évre. A leköszönő Elnökség nevében köszönjük az elmúlt évben végzett munkáját. Ismerjük Gyuri habitusát, de egyet nem lehet nem elismerni, hogy szívvel - lékekkel dolgozott az Egyesületért. Reméljük a jövőben, ha "külsősként is", de segíteni fogja munkánkat! Még egyszer köszönjük!

Folytatom tovább a köszönet nyilvánítást! A Vezetőség és a tagság nevében köszönjük az elmúlt 5 éves munkáját Mészáros Róbertnek és Jandácsik Péternek is.Számos alkalommal segíttek és ott voltak az elsők között, akik igen is akarták és felvállalták a változtatást! Még egyszer köszönet Nekik. További eredményes horgászatokat kívánunk!


Molnár Károly

Címke: