EGYESÜLETI TÁJÉKOZTATÓ 130.

Nyílt rablóhalfogó verseny

 

Az Abonyi Horgász Egyesület Nyílt rablóhal fogó versenyt rendez az egyesület I-es számú horgásztaván: 

2012. augusztus 25-én szombat 19 órától

2012. augusztus 26-án 07 óráig.

A verseny idején az I-es tavon csak a versenybe benevezettek horgászhatnak!

Horgászás csak partról megengedett.

NEVEZÉS:  Az egyesületi horgásztanyánál 25-én 18-19 óráig.

NEVEZÉSI DÍJ:  Egyesületi tagoknak 500.-Ft,

                       Kívülállóknak: 500.-Ft. + egy napijegy ára (össz. 3.000.-Ft.)

FELSZERELÉS:  2 db. bot, 2-2 szem horoggal, tetszés szerint úszós vagy fenekező készséggel. Csali használata tetszés szerint. Pergetni tilos!!!

MÉRLEGELÉS: a helyszínen a fogást követően azonnal.

EREDMÉNY HIRDETÉS: 26-án 07 óra 30 perckor.

DÍJAZÁS: A súlyban legtöbb harcsát és a legtöbb süllőt fogók, valamint az abszolút győztest (összsúlyban a legtöbbet fogót) díjazzuk. Az abszolút győztesnek többféle halat kell fognia.

A partszakasz használónak nincs elsőbbségi joga! A horgászhelyet sötétedéstől, virradatig, fehér fénnyel meg kell világítani. Ha valaki versenyhelyét a verseny vége előtt elhagyja, kizárja magát a versenyből.
A verseny végén 2 db. méretes ragadozó halat lehet elvinni úgy, hogy a heti fogási lehetőségbe nem számít bele.
Ezt a fogási naplóban külön fel kell tüntetni. Ha valaki békés halat fog, és a heti fogási lehetőségbe belefér, akkor elviheti a fogási naplóba való beírás mellett.
Kívülálló 1 db. méretes halat elvihet.

A versenybe nevezetteknek jó szórakozást kívánunk.

 

H Í R E K – K Ö Z L E M É N Y E K

A horgász egyesület vezetősége 2012. augusztus 05-én vezetőségi ülést tartott.

Elfogadta a horgászversennyel kapcsolatos teendőket. Mivel a bojlis versenyre semmilyen javaslat nem érkezett az érintettek részéről így azt törölte a versenynaptárból. A kíírásnak megfelelően ismételten meghirdetjük 2012. szeptember 22-én 07 órára a napijegyesek versenyét. Kérjük, hogy mindenki ajánlja ismerőseinek ez a versenyt.

A vezetőség megbízta az elnököt, hogy vizsgálja felül a partszakasz szerződések tartalmát és egy új, a mai kornak megfelelő szerződést dolgozzon ki, amit a vezetőség jóváhagyása után, mindenkivel újra kell kötni. A Környezetvédelmi Felelős beszámolt a partszakaszok állapotáról, és a következőkről adott tájékoztatást: I/6. sz partszakasz elhanyagolt, I/32. sz. stég rossz, I/44. stég rossz, használhatatlan, II/10. sz. patszakaszon, nem hajtotta végre a használó a bódéra vonatkozó a vezetőség által elrendelt  rendezést, többszöri felszólítás ellenére sem. II/29 sz. partszakaszon lévő bódé még mindig rendezetlen.

A vezetőség utasította az elnököt, hogy a II/10. partszakasz használója ellen indítson fegyelmi eljárást a vezetőség utasításainak be nem tartása miatt.

A vezetőség ismételten felhívja a partszakasz használók figyelmét arra, hogy partszakaszaikat folyamatosan tartsák rendben, és mindíg biztonságos horgászásra alkalmas állapotban legyen. Stég építéséhez a vezetőség hozzájárulása szükséges, a kérelemhez rajzot kell csatolni. A stégek hátsó lábainak a parton kell lenni. Ismét felhívjuk a figyelmet arra, hogy beton lépcső, vagy egyéb betonozás 1 méternél szélesebb nem lehet, minden ettől eltérőt el kell bontani.

A vezetőség az új egyesületi törvénynek megfelelően megbízta dr.Kriston István ügyvéd urat az egyesület törvényességi felügyeletével, és minden jogi eljárás ellátásával.

Előre láthatóan augusztus végén 20 mázsa pontyot fogunk telepíteni az I-II-III-as tavakba. A pontos dátumot, a raktár falán való kiírásból és az interneten keresztül  tudhatják meg, és az ott kiírtaknak megfelelően tartsák be a tilalmi időt.

Telepítési tilalom alatt, csak ragadozó halra lehet horgászni, csak élő hallal, vagy halszelettel. Pergetni tilos!!! Csalihalat csak 1x1méteres csalihal fogó hálóval szabad fogni.

Következő közösségi munka 2012. szeptember  01-én 07 órakor lesz.

 

ABONYI HORGÁSZ EGYESÜLET VEZETŐSÉGE