tájékoztató

Tájékoztató a SARS-CoV-2 koronavírus okozta vészhelyzetről

Tisztelt Horgászok!

Az elrendelt kijárási korlátozást a tavainkon is be kell tartani, tehát az alatt senki sem tartózkodhat a tavakon.

Csoportos tevékenység sem engedélyezett. Mindenki tartsa be a kötelező távolságot. A szabályok betartását ellenőrizni fogja a hatóság is. Bojlis napijegyet idén már nem lehet váltani. A korlátozás visszonásig tart.

Köszönjük.

Vezetőség.

 

A Mohosz Tájékoztató itt olvasható

Egyeztetés Pető Zsolt polgármesterrel

"A mai napon dolgozószobámban fogadtam az Abonyi Horgász Egyesület képviselőit. A megbeszélésen a horgászok az egyesület kezelésében lévő, de Abony Város Önkormányzatának tulajdonában lévő úgynevezett egyes tó jelenlegi helyzetéről, és helyreállítási munkálatairól, valamint a jó vízminőség biztosításának módjáról adtak részemre tájékoztatást. 2023-ban jár le az a szerződés, mellyel Abony Város Önkormányzata az Abonyi Horgász Egyesület kezelésébe adta a tavakat, így szóba került az ezt követő időszak is, illetve az együttműködés addigi formája. A tavakkal kapcsolatos konkrétumokról természetesen minden esetben Abony Város Önkormányzat képviselő- testülete dönt majd."
Forrás: Abony.hu


MOHOSZ Tájékoztató a koronavírussal kapcsolatban

Tisztelt Horgászok!

Az alábbi linken olvasható a MOHOSZ eljárási rend tájékoztatója a
koronavírussal kapcsolatban.

https://nyito.mohosz.hu/index.php/hirfolyam/492-eljarasrendi-tajekoztato-frissitve?fbclid=IwAR2b2fWh1M6ui5BPxcW-x45hYFK9ReyrbivE1UlUZKPijKsfIWsR5Ums5iY

Vezetőség