Új oldalon régi felhasználói nevek

Régi oldalunk felhasználóinak, ha az új honlapunkon tovább szeretnék használni a régi felhasználónevüket akkor csak egy új jelszót kell kérniük.

Ehhez csak a régi felhasználói nevet, vagy a regisztrációnál megadott e-mail címet kell megadni. (valamint a matematikai kérdésre válaszolni)
A rendszer erre - a regisztrációnál megadott - e-mail címre fogja elküldeni az egyszeri bejelentkezéshez szükséges linket.

Kis és nagybetű között különbséget tesz a rendszer, tehát ügyeljünk, hogy helyesen adjuk meg az adatot.
Ha a regisztrációnál megadott e-mail cím azóta már nem létezik, akkor új jelszót nem lehet igényelni.
Ilyen esetben csak akkor tudom az új honlapon is aktiválni a felhasználói nevet, ha az a felhasználó neve és személyesen vagy a facebook oldalon kéri tőlem. 

Az Új jelszó küldése gombra kattintva kapunk egy nyugtázó üzenetet (vagy egy figyelmeztetőt, ha valótlan adatot adtunk meg).

Pár percen belül megérkezik e-mailcímünkre a levél:

A hosszú linkre kattintva (vagy azt a böngészőnk címsorába másolva) a saját oldalunkra navigál, ahol ne felejtsük el megadni a használni kívánt jelszavunkat. (ez természetesen bármi lehet, nem szükséges a régi oldalon használt).

Új jelszót a Navigáció menü Belépés menüpontjára kattintva, és a megjelenő oldalon az Új jelszó igénylése menüpontra kattintva lehet kérni,
vagy egyszerűbben ide kattintva!