közgyűlés

Egyesületi támogatás

Tisztlet Horgászok!

Közgyűlési határozat!

2019.03.31-én a Közgyűlés aszerint döntött, hogy a Vezetőség által bevezetett egyesületi támogatás minden tagra kötelező lesz 1000 Ft/ fő mértékben. Kérem, hogy a tagok e szerint járjanak el. A befizetés az OTP-ben történik. A befizetési határidő 2019.06.30. A befizetés feltétel a jövő évi engedély kiváltásának.! A korábban 2000 Ft-ot fizetett tagok esetében kérem szépen jelezni,hogy kérik e vissza az összeget, vagy be tudjuk a 2020. évi kötelezettség terhére.

Molnár Károly

Címke: 

Közgyűlési beszámoló!

Közgyűlési Beszámoló!

A 2019.04.07-én megtartott Közgyűlés legfontosabb eseménye a tisztújítás volt. A következő 5 évre megválasztott vezetőség: Molnár Károly (elnök), Enyedi Ferenc (alelnök), Hamar Attila (alelnök), Barna József (titkár), Pistyúr János, Tóth István, Vörös Csaba, Varga Bálint, Fehér András és Csibrány István (póttag). A megválasztottak nevében köszönöm a bizalmat!

Ördög Györgyöt a tagság nem választotta meg a következő 5 évre. A leköszönő Elnökség nevében köszönjük az elmúlt évben végzett munkáját. Ismerjük Gyuri habitusát, de egyet nem lehet nem elismerni, hogy szívvel - lékekkel dolgozott az Egyesületért. Reméljük a jövőben, ha "külsősként is", de segíteni fogja munkánkat! Még egyszer köszönjük!

Folytatom tovább a köszönet nyilvánítást! A Vezetőség és a tagság nevében köszönjük az elmúlt 5 éves munkáját Mészáros Róbertnek és Jandácsik Péternek is.Számos alkalommal segíttek és ott voltak az elsők között, akik igen is akarták és felvállalták a változtatást! Még egyszer köszönet Nekik. További eredményes horgászatokat kívánunk!


Molnár Károly

Címke: 

Közgyűlés 2019

M E G H Í V Ó

Az Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége 2019. Április 7-én (vasárnap) de. 09 órára, Abonyi Közösségi házba (Abony Jókai u. bejárat a DREHER Söröző melletti kapun; parkolni a Kossuth téri parkolóban lehet) hívja össze az egyesület éves rendes
K Ö Z G Y Ű L É S É T

 N A P I R E N D: 

Címke: 

Közgyűlés 2018.04.08-án 9. órakor Gyulai Gaál Miklós Iskola

 Kedves Horgásztársak!

Az éves rendes közgyűlésünket 2018.04.08-án rendezzük meg a Gyulai Gaál Miklós Iskola aulájában.
A megjelenés kötelező!

A meghívó letöltéséhez klikk ide: meghívó!

Az  meghívó melléklete itt letölthető: Adatlpap_költségvetés

Vezetőség

Címke: 

Közgyűlés - 2017.04.02.

M E G H Í V Ó

Az Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége 2017. április 02-án (vasárnap) de. 09 órára, az Abonyi Közösségi házba (Abony Jókai u. bejárat a DREHER Söröző melletti kapun; parkolni a Kossuth téri parkolóban lehet), hívja össze az Egyesület Éves Rendes 

Címke: