felhívás

Közösségi munka

Tisztelt horgászok!Az év első közösségi munkáját jan 27-én Szombaton 8-13 óra között tartjuk.A feladat gallyazás,ritkítás és nádvágás lesz,ezért aki tud,láncfűrészt,fűkaszát hozzon magával!Még lehetőség van az elmaradt 2017-es közösségi munka ledolgozására,de természetesen már az idei megszerzésére is!Vezetőség.

Címke: 

Fogási napló összesítéséhez segítség.

Segítség a fogási napló összesítéséhez.

Mivel sajnos visszatérő probléma a tagság jelentős részénél, hogy helytelenül vagy hiányosan összesítik fogási naplójukat, ezért összeállítottunk egy „kisokost” segítségnek.                                         

Az első lépés a horgászattal töltött napok összesítése (6-7 oldal) a naptáras oldal alján (mellékelt kép teteje).
Ez után az évközben kifogott halak összesítése (fél kg vagy egész!) és a nemes halak darabszáma szükséges. Ahány horgászvízen történt a fogás, annyiszor külön!
Azután a halfajonként összesített fogási eredményeket a napló 38-39. oldalával kezdve az éves fogásösszesítő táblázatba be kell vezetni. (mellékelt kép alja)
Vízterülettel és víztérkóddal kell kezdeni, majd sorban be kell írni a hal neve alá az összesített súlyt, alá a darabszámot.
FIGYELEM! NEM AZ ÖSSZES HORGÁSZVÍZEN FOGOTT ÖSSZES KILÓT! Hanem csak a beírt víztérkódos vízterület mennyiségét kell egyenlőre! 
Az egyéb halak összesítéséhez érve ahogyan azt év közben is tettük, be kell írni az egyéb hal kódját.
Nagyobb kép, és a kitöltés folytatása a cikk címére vagy a "Tovább a cikkre" feliratra kattintva!

Címke: 

Napijegyesek figyelem!


Aki napijeggyel szeretne még az idén horgászni, jövő hét szombatig (dec.23) megteheti. A felnőtt sportjegy elfogyott! 
Ezután már csak 2018 február környékétől lesz lehetőség, amikor az új napijegyek elkészülnek!

Részletek a "napijegyek"menüpontot megnyitva..

Vezetőség.

Címke: 

Közösségi munka!

Tisztelt horgászok!November 11-én szombaton 8-13 óra között közösségi munkát szervezünk!Mart aszfalt terítése lesz a feladat,de ha nem érkezne meg,akkor is lesz munka,mert a vihar által károsodott növényzet és villanykaró rendbetétele is nagyon fontos lenne.Aki tud,láncfűrészt vagy alu létrát jó lenne ha hozna.Vezetőség .

Címke: 

Telepítés!

Tisztelt horgászok!

Szeptember 25-én hétfőn, megkezdjük az őszi ponty telepítést!
Az általános tilalom 25-én hétfő 14 órától 30-a szombat reggel 6 óráig tart.
Kérjük erre mindenki figyeljen!
Akit érdekel a hal, kb. fél 4 körül érkezik.

Vezetőség.

Címke: 

Tájékoztatás....

Tisztelt horgászok!

Tudomásunkra jutott, hogy az elmúlt napokban a szomszédos tóban másfél-két mázsa körüli ezüstkárász pusztulás volt- van. Haladéktalanul tájékozódtunk a halas doktorunknál. Ez a pusztulás 4-5 évente jelentkezhet a túlszaporodott kárász állományokban. Azt mondta, hogy ez nem fertőző, tehát a tavainkba nem kerülhet át. Mindenesetre figyelemmel kísérjük a kialakult helyzetet.

Vezetőség

Címke: 

Általános tilalom!

Tisztelt horgászok!A nemsokára megrendezésre kerülő íjásztalálkozó,valamint a gyermeknapi rendezvények miatt általános horgászati tilalom lesz!!Május 27-én reggel 6 órától(szombat)majus 28-a 17 óráig!A tilalom vége változhat a rendezvény befejezésével összhangban!!Vezetőség.

Címke: 

Oldalak