ünnep

A horgásztanya tetőszerkezetének cseréje.

Tisztelt horgászok!Idén sikerült nyernünk pályázaton pénzt a horgásztanya elhasználódott,sok helyen beázó teljes tetőszerkezetének cseréjére.Ez természetesen mit sem ér,ha horgászaink nem végezték volna el az ezzel járó nem kevés munkát.Vörös Csabi az ácsmunkával,gyalulással,felesége Mónika a finom étellel,Rimóczi Béla bácsi korát meghazudtoló aktív segítségével,Enyedi Feri,Hamar Attila,Mészáros István csapatmunkájával,valamint a bádogos "különítménynek"Szekeres Istvánnak és Szalinka Péternek.Az Egyesületünk nevében is köszönjük!Vezetőség

Címke: 

Az egyesületi trapéz lemez ház építése

Szeretnénk megköszönni azoknak a tagjainknak az önzetlen munkáját,akik segítsége nélkül nem sikerülhetett volna az épület átköltöztetése és felépítése!Akik a munka nagy részében segítettek;Fekete Sándor,Berta József,Fekete Gábor,Rimóczi Béla,Mészaros István,Hamar Attila és még jó páran..Még egyszer köszönjük!Vezetőség.

Címke: 

Békés Ünnepeket!

Kedves Horgásztársaim! Itt ragadom meg az alkalmat és kívánok Mindenkinek Békés Ünnepeket! Köszönettel tartozom Nektek, hiszen Nélkületek nem lenne Egyesület. Köszönöm mindenkinek az egész éves munkáját. A Vezetőség és a magam nevében ígérem, hogy a jövő folyamán is azon dolgozunk, hogy az Egyesület régi jó hírnevét öregbítsük.

Címke: