EGYESÜLETI TÁJÉKOZTATÓ 135.

M E G H Í V Ó

 

Az Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége 2013. június 09-én (vasárnap) de. 09 órára, az Abonyi Közösségi házba (Abony Jókai u.
bejárat a DREHER Söröző melletti kapun. Parkolni a Kossuth téri parkolóban lehet), hívja össze az egyesület 

r e n d k í v ü l i  K Ö Z G Y Ű L É S É T 

N A P I R E N D: 

 1./ Alapszabály és az SZMSZ módosítása. 

2./ A beléptető halőri szolgálat felfüggesztésének újra tárgyalása. 

Kérjük horgásztársainkat, hogy feltétlenül jelenjenek meg a rendkívüli közgyűlésen, mert ha nem tudjuk elfogadni az új alapszabályt és SZMSZ-t, akkor 2013. június 30-ig nem tudjuk benyújtani a törvényszéknek. Ebben az estben az ügyészség kezdeményezni fogja egyesületünk megszüntetését.

Kénytelenek vagyunk az eredetileg is a jogászunk által elkészített új szabályzatokat a közgyűlés elé terjeszteni. Az áprilisi közgyűlés választott egy eseti bizottsági elnököt, viszont nem választott hozzá tagokat. A megválasztott elnök a mai napig nem kereste meg sem az egyesület elnökét, sem a vezetőséget az esetleges javaslatok miatt.

Így nem tudunk újat a tagság számára sem küldeni.

Az eredetileg benyújtott új szabályzatokra a módosítás elolvasható a www.abonyhorgasz.hu internetes lapon, valamint a beléptető halőröknél is el lehet olvasni. Amennyiben javaslatok lennének, akkor azt jó lenne a közgyűlés előtt tudatni a vezetőséggel.

Amennyiben a közgyűlésünk határozatképtelen lenne, akkor változatlan napirenddel, még azon a napon 9 óra 30-ra új közgyűlést hívunk össze. Tájékoztatjuk a tagságot, hogy alapszabályt csak kétharmados többséggel lehet módosítani.

 

H Í R E K – K Ö Z L E M É N Y E K 

 

Mivel az áprilisi közgyűlés úgy határozott, hogy költség megtakarítás miatt felfüggeszti 2013. évre a beléptető halőri szolgálatot, a halőrök úgy döntöttek, hogy díjazás nélkül is vállalják a szolgálatot.
Ezért az eddigi gyakorlatnak megfelelően végzik szolgálatukat.
Ezzel, jóval több bevételt tudunk realizálni. Azért is fontos a halőrök ilyen formában történő foglalkoztatása, mert a Kécskei úti napijegy árusítás megszűnt, helyette a halőrök árusítják. Amennyiben ez eredményesen menni fog, akkor csak itt lesz napijegy árusítás.

-Tájékoztatjuk a tagságot, hogy megkezdődött a vasút melletti erdő földdel való feltöltése, mert a mély talaj miatt nagyon sok akácfa kipusztult. Ezután a vasút melletti bejárati út is meg lesz magasítva kővel, hogy ott sem álljon meg a víz. Ennek a tetejére zúzott aszfalt lesz téve, és lehengerelve. Terveink szerint amennyiben sikerül annyi aszfaltot szerezni, akkor a III-as tó Kécskei u. felőli útját is beborítjuk aszfalttal.

-Sikerült egy gazdálkodóval megegyezni, hogy folyamatosan fogja vágni a tavak körül a füvet, így megoldódni látszik az az áldatlan állapot, ami az utóbbi időben kialakult.

-Mivel most rendkívüli tájékoztatót kell kiküldeni, ezért a júniusi vezetőségi ülés döntéseiről készült tájékoztatót, a borítékosok átvehetik a rendkívüli közgyűlésen.

-Közösségi munka lesz 2013. június 01-én 7 órakor. Kérjük, hogy minél többen jöjjenek, mert a kerítéshez való oszlopokat ki kell pakolni a faraktárból, el kell szállítani fűrészelésre és utána vissza kell rakni. Nemsokára megkezdjük a kerítés építését a Kécskei út felől. Jó lenne, ha most is olyan lelkesedéssel vennének részt horgásztársaink, mint ahogy azt a közgyűlésen tették a kerítéssel kapcsolatban. 

Abonyi Horgász Egyesület Vezetősége