EGYESÜLETI TÁJÉKOZTATÓ 137.

NYÍLT RABLÓHALFOGÓ VERSENY
Az Abonyi Horgász Egyesület nyílt rablóhalfogó versenyt rendez az egyesület I-es számú horgásztaván:
  2013. augusztus 24-én /szombat/ 19 órától  2013. augusztus 25-én 07 óráig.
A verseny idején az I-es tavon csak a versenybe nevezettek horgászhatnak.
Nevezés: Az egyesületi horgász tanyánál 18-19-ig.
NEVEZÉSI DÍJ: egyesületi tagoknak 500.-Ft.
                     kívülállóknak: 500.-Ft. + napijegy, össz: 3.000.-Ft.

FELSZERELÉS: 2 db bot, 2-2 szem horoggal, tetszés szerint úszós vagy fenekező készséggel. Csali használata, tetszés szerint.
Pergetni tilos!!

MÉRLEGELÉS: a helyszínen a fogást követően azonnal. 

EREDMÉNY HIRDETÉS: 26-án 7.30-kor.

DÍJAZÁS: A súlyban legtöbb harcsát és a legtöbb süllőt fogót, valamint az abszolút győztest díjazzuk. Az abszolút győztesnek többféle halat kell fognia. A verseny végén 2 db ragadozó halat lehet elévinni úgy, hogy a heti lehetőségbe nem számít bele, ezt a fogási naplóban külön fel kell tüntetni. Békés hal, ha a heti fogási lehetőségbe belefér akkor elvihető, a fogási naplóba való beírás mellett. Kívülálló 1 db méretes halat elvihet.

A versenybe nevezetteknek jó szórakozást kívánunk! 


HÍREK – KÖZLEMÉNYEK
 

A horgász egyesület elnöksége 2013. augusztus 04-én rendes ülést tartott. A tisztségviselők beszámolói után az elnökség megkezdte a 2014. január 01-tól hatályos helyi horgászrend kialakítására tett elnökségi tagok által előterjesztett javaslatok tárgyalását. Az a döntés született, hogy tagsági fórumot szervezünk, hogy minél több ötlet, javaslat, bekerüljön a horgászrendbe. Ennek helyéről és időpontjáról a titkár horgásztárs fogja tájékoztatni a tagságot, interneten keresztül. Addig is a javaslatokat várjuk és fogadjuk az abonyhorgasz1@freemail.hu levelezési címen.

Ezek után tárgyalta az elnökség a Fegyelmi és Etikai szabályzat módosítását is. Az a döntés született, hogy a Bizottság elnöke dolgozzon ki egy új szabályzatot az új halgazdálkodási törvény figyelembevételével. Ezt az elnökség majd megvitatja, és a taggyűlés elé terjeszti elfogadásra.

Ezután tárgyalt a partszakaszigénylésekről, és a partszakaszok állapotáról. 
Partszakasz használati jogot biztosított: Barna Péter I/34, és Tajti György II/16.

Partszakaszok elhanyagoltak: I/2, I/14, I/36, I/37, I/42, I/47, I/48, I/49, I/54, III/55, III/58, III/67.

Amennyiben ezek a partszakaszok és a rajtuk lévő stégek nem lesznek rendbetéve 2013. augusztus 18-ig, úgy az érintett partszakaszok használati jogát, további felszólítás nélkül megvonjuk.

Kérjük, hogy aki még nem fizette be a villanyszámláját, hamarosan tegye meg, mert a további áramszolgáltatást meg fogjuk szüntetni.
Elkészült a kerítés a Kécskei út felől, valamint az úttól a II. tó partjáig, Vargáné telke felől. Sajnos csak két alkalommal sikerült elvégezni, mert nem volt jelentkező a munkára.
Következő közösségi munka: szeptember 07-én lesz. Mindenki hozzon magával gereblyét. 

ABONYI HORGÁSZ EGYESÜLET ELNÖKSÉGE