Egyesületi tájékoztató (151.)

Egyesületi tájékoztató a közgyűléshez

Jelölő bizottság elnöke Szekeres Róbert.

Tagok: Fehér Ádám, Szekeres István, Rimóczi Béla, Balogh Lajos,

Az Elnökség által támogatott jelöltek a következők:

Elnök Barna József, 1. alelnök Hamar Attila, alelnök Enyedi Ferenc, házipénztáros Fehér András, titkár Antal Péter, továbbá Tóth István, Vörös Csaba, Varga Bálint és Kincses Attila. Póttag Csibrány István.

Felügyelő bizottság elnöke Petrezselyem Gábor, tagok Jász Zoltán és Mészáros István, póttag Kósik Ferenc.

Fegyelmi bizottság elnöke Komáromi Tibor, Juhász László, Kovács László, póttag Falusi József.

Írásban bárki kérheti a napirendi pontok bővítését a közgyűlés előtt minimum egy héttel. 

A jelölő listára bármelyik tagunk felkerülhet, aki elfogadja a jelölést. Ezt még a közgyűlésen is meg lehet tenni. Viszont arra kérnénk a tisztelt tagságot, hogy csak olyan horgásztársat jelöljenek, aki el is tudja és el is akarja látni a rá bízott feladatokat.

Az idén kialakult a társadalmi halőr csapata. A már előzőleg levizsgázott két fő Hamar Attila és Varga Bálint mellé plusz három fő csatlakozik, Pistyúr János, Antal Péter és Barna József. A csapat a későbbiekben tovább bővül.

Jogászunk is lemondott. Helyére Dr Gyarmati Katalin ceglédi ügyvédet kerestük meg, aki elfogadta felkérésünket. Jelenleg az alapszabályzat módosításán dolgozik. A változtatásokról tájékoztatást adunk.

Székhelymódosításra is szükségünk lesz. Ennek helye még nem dönthető el, függ az elnök személyétől is.

Ami nagyon fontos!

Az elnökség tagjaira csak akkor lesz érvényes a szavazás, ha a teljes tagság fele leadja a voksát, ez minimum 151 fő. Az alapszabály módosításához a megjelentek háromnegyedes többsége kell. Ezért nagyon fontos a megjelenés.    

Felnőtt nyílt két fős csapatverseny 09.15-én lesz. Nevezési díj csapatonként 4000 ft. Külsős versenyzőknek sport napijegy váltása is szükséges. 

Halállomány genetikai frissítése érdekében felmerült új beszállító keresése.

Abony, 2019.08.18.  Abonyi He. Elnöksége