HÍREK, INFORMÁCIÓK, FELHÍVÁS!

Közösségi munka: 2010. május 8-án 07-13-ig lesz. Egyébként minden hónap első szombatja. A raktár falára kiírt horgászidőről mindenki győződjön meg, mielőtt megkezdi a horgászatot.

A vezetőség döntött arról, hogy a II-es tó északi oldalán lévő utat csak azok használhatják, akik ott horgásznak. Mások kötelesek a vasút melletti utat használni. Ez a későbbiekben táblával és sorompóval is jelölve lesz. Kérjük, hogy a 20 km-es sebességhatárt mindenki tartsa be, mert sajnos néhányan nem veszik tudomásul. Ezzel az utjainkat is rongálják, valamint a kőfelverődés miatt balesetveszélyes is.

Partszakasz:
Megkérjük a partszakasz használókat, hogy 2010. április 25-ig mindenki tegye rendbe a horgászhelyét a hozzátartozó úttal és árokkal együtt.

A többszöri felszólítás ellenére sem helyeztek el táblát a I/10, I/35, III/45, III/55-ös partszakaszokra. Amennyiben április 17-ig nem pótolják, úgy a használati szerződésük automatikusan megszűnik. Kérjük, mindenki ellenőrizze a stégje deszkázatát és amennyiben szükség van rá, javítsák meg.

Haltelepítés:
2010. április 15-én 60 mázsa horogérett pontyot telepítünk az összes tóba. Ennek megfelelően 15-én 07 órától 17-én 06 óráig teljes tilalom lesz. Ez idő alatt semminemű horgász felszereléssel és etetőanyaggal nem lehet tartózkodni a tavak környékén.

Horgászverseny:
Horgászversenyt rendezünk 2010. június 20-án vasárnap saját tagjaink részére. Bővebbet a júniusi tájékoztatóban közlünk. Előzetesben tájékoztatjuk horgásztársainkat, hogy meghirdetjük a verseny utánra a halételek főzőversenyét, megfelelő részvétel esetén. Ugyanekkorra lehetőséget biztosítunk a horgászbörzére is Itt lehet csereberélni, valamint a már megunt horgászfelszereléseket eladni. Kérjük horgásztársainkat, hogy készüljenek fel mindkét lehetőségre. Szeretnénk, ha a verseny napja egy igazi családias kikapcsolódás és szórakozás lenne.

Közgyűlés:
A közgyűlés elfogadta, hogy 2011. évtől, aki postán teljesíti az engedély befizetését, 1.000.-Ft-al többet kell feladnia. A vezetőség döntött a borítékok leadásáról úgy, hogy aki interneten az egyesület internetes lapján olvassa a tájékoztatókat, Nekik csak 1 db. borítékot kell leadnia a decemberi csekk kiküldéséhez. A többieknek továbbra is 6 db. borítékot kell leadni. A közgyűlés határozata alapján a vezetőség megtárgyalta a csónakból való horgászás feltételeit, és az alábbi módosítást fogadta el a helyi horgászrendben a 8-as pontot: A partról horgászókat a csónakosok nem zavarhatják, de a partról horgászó sem zavarhatja az előbb érkezett csónakosokat. Kellemes nyarat és jó fogást kívánunk mindenkinek.

Abony 2010. április 12.
Abonyi Horgász Egyesület

Címke: